BLOMBJERGGAARD GRUNDEJERFORENING


Grundejerforeningen blombjerggaard. Søren Møllers Vej nr 5 - 32, Fuglebakkevej, Tranevej, Rørsangervej, Blombjergvej, Havesvinget, Rypevej (ulige numre), Stenhøjvej 14-20

Ny badebro ved Følle strand

Sikken en sommer, vi har haft ved Følle Strand. Vi har nydt de varme dage på stranden, taget en kølig dukkert fra broen og brugt dagen på at fange krabber. Vores badebro er et yndet aktiv for både morgenbadere, SUP boardere, badegæster, legene børn og sejlere. Broen danner rammen for forskellige aktiviteter og er et naturligt samlingspunkt for området. Den kunne dog godt trænge til en modernisering for at følge med det voksende behov.  
Et badebro udvalg med deltagelse af personer fra bestyrelserne i henholdsvis Blombjerggaard & Blombjergparkens Grundejerforeninger er derfor trukket i arbejdstøjet og har ansøgt Syddjurs Kommune om tilladelse til at  opfører en ny badebro. Vi har allerede fået tilladelsen inkl. dispensation til ekstra længde samt en krabbebro. Tilladelsen fra Kommunen har været en vigtig forudsætning for, at vi kan drømme om og arbejde for en ny badebro. 
Der er nu en række aktiviteter som broudvalget kan gå / er igang med. Vi skal have afdækket krav og indhentet tilbud på badebroer. Vi skal have udarbejdet en finansieringsplan.Vi satser på, at en del af finansieringen kan komme gennem ansøgning om fond midler. Vi er opmærksomme på, at der sikkert vil være en række spg. og ideer om ny badebro til broudvalget. Vi kan ikke svare på alle spørgsmål endnu. De vil løbende blive afdækket og afklaret og så vil vi informere herom via vores facebook / hjemmeside. 
Vi forventer, at tage vores badebro op for vinteren den 17. september. Er du interesseret i at give en hånd med ved optagningen eller se hvordan vi gør det, så mød op kl. 9:00 ved stranden. Broudvalget vil også være til stede på stranden kl.9:00 og vil give de seneste informationer og svare på spørgsmål omkring den nye badebro. Vi glæder os til at se og snakke med Jer om badebro projektet.
Med venlig hilsen
Broudvalg:
Blombjergparken: Klaus, Lotte, Henning, Anders og Allan
Blombjerggaard: Lars og Karsten