BLOMBJERGGAARD GRUNDEJERFORENING


Grundejerforeningen blombjerggaard. Søren Møllers Vej nr 5 - 32, Fuglebakkevej, Tranevej, Rørsangervej, Blombjergvej, Havesvinget, Rypevej (ulige numre), Stenhøjvej 14-20

Uregelmæssigheder i vandforsyningen på Rypevej, Stenhøjvej og Søren Møllersvej 6-33.

Med lidt kort varsel melder Uggelbølle Vandværk at:

Vandværket ønsker at udskifte hovedledningen på Rypevej, da det er en gammel glasrørsledning, og vi hellere vil udskifte den nu frem for at den på et tidspunkt skal sprænge.

I forbindelse med udskiftning af vandledning på Rypevej vil der være uregelmæssigheder i vandforsyningen i perioden fra d. 30. januar 2023 og ca. 4 uger frem.

Der kan forekomme luft og misfarvning i vandet en uges tid efter.

I samme periode kan det være vanskeligt eller umuligt for forbrugere at komme fra Rypevej eller fra Stenhøjvej ud af Søren Møllersvej. Disse forbrugere har mulighed for at stille bilen i gården på Søren Møllersvej 10, bare ikke foran garagen, så ejeren ikke kan komme ud med sin bil.

Med venlig hilsen

Ugelbølle Vandværk
Bestyrelsen

​[Vandværket] forventer at lukke for vandet i morgen tirsdag den 31 januar fra omkring kl. 10 til ca kl. 12. I den periode vil der være lukket for vandet til Rypevej. Stenhøjvej og det øverste af Søren Møllersvej. Søren Møllersvej vil herefter ikke blive lukket mere."

"I morgen formiddag graver de tværs over Rypevej, monterer en ny ventil og fører en ledning over i landsiden af Rypevej. Så kan der lukkes periodisk på Rypevej og på Stenhøjvej, når en forbruger skal flyttes fra den gamle ledning og over på den nye ledning, som vil blive boret på landsiden af Rypevej.

Det forventes kun at være i morgen et par timer, at der vil lukket for adgang til Rypevej. Ved den efterfølgende gravning samt ved boring vil det være muligt at komme frem og tilbage på Rypevej.

 

Uggelbølle Vandværk har hjemmesiden: https://ugelvand.dk/
Jeg kan ikke se flere informationer omkring udskiftningen på deres hjemmeside. Men der er en henvisning til hvem man kan kontakte.

/Niels Mørk

1 februar 2023